• HARRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI
    • HARRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞIi
    • HARRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI
    • .

HARRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞERON İŞÇİLERİN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ İLE İLGİLİ SINAV TARİHİ

HARRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ÇALIŞAN İŞÇİLERİN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ

İLAN

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 127. Maddesinin;

Geçici 23 ve 24. Maddesi Gereği Taşeronda Çalışan İşçilerin İşçi Statüsüne Geçişi İle İlgili

SINAV TARİHİ VE SAATİ

24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete ‘de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta olan işçilerin işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23 ve 24. Maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğde belirtilen kriterler dâhilinde yapılan  incelemer sonucunda uygulama sınavına girme hakkı elde eden işçilerin Sınav tarihi, saati ve yeri alta yazılıdır. Sınav Kurulu.

Sınav Tarihi    :   19.03.2018

Saat                  :   10:00