BAŞKAN ÖZYAVUZ, HAFTASONU MESAİSİNİ KIRSALDA GEÇİRDİ

Harran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla sürdürdüğü mahalle gezileri kapsamında hafta sonunu birkaç mahallede geçirdi.

Başkanımız Mehmet Özyavuz her fırsatta vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde geçiren Başkan Özyavuz, her hafta sonu mahalle mahalle gezerek, talepleri ve ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Bu hafta sonu Damla su, Su geldi ve Cepkenli kırsal Mahallelerindeki taziyeleri ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini iletti.

Başkan Özyavuz’a mahalle ziyaretlerinde partililer de eşlik etti. Aynı zamanda Mahalle sakinleriyle görüşerek, taleplerini dinleyen Başkan Özyavuz, Harran Belediyesi olarak yaptıkları faaliyetleri de aktardı.

Mahalledeki ihtiyaçları da belirleyerek, ilgili birimlere talimat veren Başkan Özyavuz gezi ve incelemelerini tamamlamasının ardından mahallelerden ayrıldı.

16.12.2018