BAŞKAN ÖZYAVUZ VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilk günden itibaren sürdürdüğü çat kapı ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hasta, yetim ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşan Başkan Özyavuz, “ İmkanlar dahilinde vatandaşlarımıza yardım etmeyi sürdürüyoruz.” Dedi

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, göreve geldiği günden bu yana her fırsatta İlçedeki mahalleleri karış karış dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Günün belirli saatlerinde bazı aileleri ziyaret ederek onlarla sohbet eden Başkan Özyavuz, hane sakinlerinin taleplerini bire bir dinleyerek yerinde çözüme kavuşturuyor.

Son olarak Süleyman Demirel Mahallesindeki vatandaşları ziyaret eden Başkan Mehmet Özyavuz 40 yıl sonra çocuğu olan mahalle sakinlerinden Halil Bedruk’un evine giderek hayırlı olsun dileklerinden bulundu.

Başkan Özyavuz; Halil kardeşimizin mutluluğu bizleri de mutlu etti. Ailesinin mutluluğunu görüyoruz tarif edilemez, Allah mutluluklarını daim etsin” dedi.

Başkan Özyavuz’un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Halil Bedruk evimize gelerek mutluluğumuzu bizimle paylaşan sayın belediye başkanımıza Mehmet Özyavuz’a teşekkür ediyorum, gönül koymadık, kırılmadık Allah’a hep dua ettik, asla isyan etmedik. 70 yaşındaki Hz.Zekeriya’ya çocuk bahşeden rabbim  evliliğimden 40 yıl sonra bizlere de bahşetti. Çok mutluyuz duygularımı şuan tarif edemiyorum” dedi.

18.12.2018