Başkanımız Mehmet Özyavuz'a “Mesleğinde En İyiler” Ödülü verildi

Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz, başarılı belediyecilik çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

Başkanımız Mehmet Özyavuz, ‘Mesleğinde En İyiler” Ödülleri programında belediye başkanlığında Mesleğinde En İyiler” ödülüne layık görüldü.

Ankara’da ‘Mesleğinde En İyiler ödülleri programı düzenlendi. Düzenlenen törendeHarran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz, yaptığı başarılı çalışmaların meyvesini ödülle taçlandırdı. Başkan Özyavuz, ‘‘Mesleğinde En İyiler” ödülüne layık görüldü.

Başkan Özyavuz, ''Bize bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum, bizim her zaman tek amacımız olmuştur oda halka hizmettir. Bu ödülü bütün Harranlı hemşerilerime armağan ediyorum'' Dedi.

Başkanımız Özyavuz'a plaketini Misafir programı yapımcısı Mehmet Demir takdim etti.

27.02.2019