Başkanımız Mehmet Özyavuz Şehit Ali Aydar’ın Ailesini Ziyaret Etti

Harran belediye başkanımız Mehmet Özyavuz, Ak parti Harran ilçe başkanı Mahmut Özyavuz ve vatandaşlarımız şehit Ali Aydar'ı mezarı başında andı.

Harran belediye başkanımız Mehmet Özyavuz, Ak parti Harran ilçe başkanı Mahmut Özyavuz ve vatandaşlarımız geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Onbaşı Ali Aydar'ın vefatının 1. Yıl döneminde ailesini ve kabristanını ziyaret ettiler.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Onbaşı Ali Aydar'ın (22) cenazesi memleketi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde toprağa verilmişti.

Geçen yıl şehidin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, Ağrı'daki törenin ardından askeri araçla Demirli Mahallemizdeki baba evine getirilmişti.

Aileyi ziyaret eden Harran belediye başkanımız Mehmet Özyavuz ve beraberindekiler şehidi mezarı başında andılar.

Başkanımız Özyavuz daha sonra Şehidin evine gelerek aileye Kur-an’ı kerim ve Türk bayrağı hediye ettiler.

Annesi Fatma, babası İsmail Aydar ile eşi ve yakınlarını ziyaret eden başkanımız Mehmet Özyavuz; Şehidin ailesinin kendilerine emanet olduğunu ve her zaman onların yanında yer alacaklarını ifade etti.

Başkanımız Mehmet Özyavuz, "İçeriden ve dışarıdan her türlü yöntemlerle ülkemizi ve milletimizi bölmeye çalışıyorlar. Çatlasalar da patlasalar da hevesleri kursaklarında kalacak. Şehitlerimizden aldığımız cesaret ve kahramanlıkla bunların topunun karşısında Arap'ı, Kürt'ü ve Türk'ü ile kardeşliğimizi daha da sağlamlaştırarak bunlara hak ettiği cezayı vereceğiz." diye konuştu.

01.02.2019