Başkanımız Mehmet Özyavuz, Yaralı Askeri Evinde Ziyaret etti

Harran Belediye başkanımız Mehmet Özyavuz, Ankara Polatlı’da yaralanan askere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Harran belediye başkanımız Mehmet Özyavuz ve partililer; 20 Şubat 2019 tarihinde Ankara Polatlı Askeri Kışla içerisinde bulunan mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu yaralanan Harran İlçemize bağlı Balkat Mahallesi’nde yaşayan yaralı asker İbrahim Yılmaz ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Mehmet Özyavuz; Olayda can kaybının yaşanmaması bizleri mutlu etti. Gerek Halil İhsan kardeşim olsun gerekse de diğer silah arkadaşlarına büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başkan Özyavuz bu talihsiz süreçte her türlü imkanları ailemize ve askerimize sunmanın görevden ziyade vatan sorumluluğu olduğunu da sözlerine ekledi.

01.03.2019