Harran Belediyesi Parke Taşı Döşeme Çalışmalarına Hız Verdi

Harran Belediyesi ekiplerimiz , ilçe genelinde parke taşı ağını genişletme çalışmaları kapsamında, Duran Mahallemizde çok amaçlı salonun ve caminin çevresinde kilitli beton parke döşemesi yapıyor.

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz mevsim şartlarının düzelmesi ile birlikte ilçede bulunan çeşitli mahallelerimizde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını hızlandırdı.

Başkanımız Mehmet Özyavuz’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarını devam ettiren Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz, ilçedeki kilitli parketaşı ağını genişletiyor

Fen İşleri ekiplerimiz ilçenin Duran, Sel almaz Mahallelerinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarına kötü hava şartlarından dolayı ara vermişti. Hava şartlarının elverişli hale gelmesi ile birlikte ilçede döşeme çalışmaları tekrar başladı ve hızla devam ediyor.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, kilitli beton parke döşenen sokak ve mahallelermizde oturan vatandaşlar, Başkanımız Mehmet Özyavuz’a ve Harran Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ekiplerimiz, ilçe genelinde yaptığı çalışmaları bölgenin durumuna göre kilitli beton parke ve stabilize olarak iki şekilde yürütüyor.

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz bugüne kadar toplamda 19 Mahallede  çalışmalarını tamamlamıştı. Ekipler Harran’da ihtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta planlı olarak, ihtiyaçlar tamamlanana kadar çalışmalarına devam edecek.

22.02.2019