Harran Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Harran belediyesine bağlı ekiplerimiz kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, genişletme çalışmaları, parke taşı döşeme ve stabilize yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle yol çalışmalarına yoğunluk veren belediye ekiplerimiz, planlamalar çerçevesinde kırsal ve merkez mahallelerimizde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının şimdiki durağı Meydankapı mahallemiz oldu.

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı yolları bozulan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen belediye ekiplerimiz  ilçe genelinde yol yapım ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.

Şehir Merkezinde ve Kırsal Mahallelerde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkanımız Mehmet Özyavuz; “Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Belediye olarak hizmet götürmeye devam ediyoruz.

Harran’a bağlı tüm kırsal mahallelerimizin yol çalışmaları devam etmektedir. Harran’ın kırsal ve merkez mahallelerinde Stabilize ve dolgu yol yapımı ve asfaltsız yer bırakmayacağız.

Belediye ekiplerimiz iş makineleriyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. El ele, omuz omuza vererek kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet götürmediğimiz alan kalmayacak“ dedi.

07.02.2019