Harran Belediyesinde Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Harran belediye başkanımız Mehmet Özyavuz’un talimatlarıyla ,belediye ekiplerimiz inşaatı devam eden nikah, konferans salonu ve ziraat bankası önünde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Harran’da konutlaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açılmaya devam ederken, alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Belediye ekipleri Nikah, konferans salonu ve ziraat bankası önünde kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları ile vatandaşların toza ve çamura maruz kalması engelleniyor.

Harran’da açılan birçok yol alt yapısı bittikten sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunulurken, deforme olmuş ve eskimiş parke taşı yolları da yeniden parke ile döşenerek yenileniyor.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçede yolla ilgili sorun bırakmamak için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Harran her yıl önemli bir büyüme oranı gösteriyor. İlçedeki yapıların ve yolların da bu büyümeye orantılı olarak çoğalması, ihtiyaçları karşılaması gerekiyor. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak için Fen İşleri ekiplerimizle durmadan çalışıyoruz. Yeni açılan yollarımız Harran’a hayırlı olsun" dedi.

11.12.2018