HARRAN BELEDİYESİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Harran belediyemize bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde parke taşı olmayan ve parke taşı deforme olmuş yerlerde döşeme ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan belediye başkanımız Mehmet Özyavuz ; İlçe genelinde alt yapısı biten cadde ve sokaklardaki çalışmaların ardından üst yapı çalışmalarına başladık. Şuanda alt yapısı devam eden mahalle sokaklarımız var, çalışmaların bitmesiyle üst yapı çalışmalarına başlayacağız. inşallah hem kent merkezi hem de kırsal alanda yapılan hizmetlerle güzel bir iş ortaya çıkaracağız. Bu hizmetlerin halkımıza ve Harran'a hayırlı olmasını dilerim.”

14.12.2018