Harran'da Dev Projeler Yükselmeye Devam Ediyor!

Harran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz, Harran için projelerimiz devam edecektir.

İnşaat çalışmalarına başlanılan tesiste incelemelerde bulunan Başkanımız Mehmet Özyavuz, “Harran halkına hayırlı olsun” dedi.

Temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların sosyal belediyecilik alanındaki taleplerini de karşılayan Başkan Özyavuz, ilçedeki ihtiyaçların tespitini yaparak, çözüm noktasında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Başkan Özyavuz’ un vizyon projesi olan içinde Nikah salonu, konferans salonu, üst katı Restoran ve alt katı dükkanlar olan yeni proje yükselmeye devam ediyor.

“HARRAN HALKINA HAYIRLI OLSUN”

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Başkanımız Mehmet Özyavuz, çalışmalara ilişkin ilgililerden bilgiler aldı. İşçilerle de sohbet eden Başkan Özyavuz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Harran’da daha öncesinde yapılmamış bir projeye imza atıyoruz. Vatandaşlarımızın faydalanması ve ihtiyaçlarını gidermesi için, içinde restoranlar, nikâh salonu, konferans salonu, çeşitli dükkânların olduğu projemizin bitim aşamasına geldik.

Bu projemiz çok yakın bir zaman Harran halkımızın hizmetine girecektir. Harran halkına hayırlı olsun.” Dedi.

Başkan Özyavuz, buradaki incelemelerini tamamladıktan sonra yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesine başlanılan Harran ilçe otogarında denetlemelerde bulundu.

08.02.2019