Harranlı Öğrencilerimiz Bölgede Şanlurfa'yı Temsil Edecek

Harran ilçemize bağlı Koyuncluca mahallemizdeki Koyuncluca Çok Programlı Anadolu Lisesi "Kız Dart" takımı şanlıurfa'da düzenlenen ve 26 okulun katılımıyla gerçekleşen müsabakada şampiyon olarak Şanlıurfa il birincisi olmuştur.

2018-2019 Okul sporları kapsamında Şanlıurfa'da yapılan "Gençler Dart" müsabakasında Harran Koyunluca Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Dart takımımız, 26 okulun katılımıyla gerçekleşen müsabakada şampiyon olarak Şanlıurfa il birincisi olmuştur.
Şanlıurfa'da birinci olan okul takımımız bölge müsabakaların da Şanlıurfamızı temsil edecektir.

Birinci olan okulun yönetici ve öğrencilerini tebrik eden Harran belediye başkanımız Mehmet Özyavuz; Bizler her daim gençlerimizin yanında olduk, gençliğe yatırımın ülkeye yatırım olduğunu biliyoruz. Bir yandan eğitimlerini alan öğrencilerimizin aynı zamanda farklı spor dallarında faaliyet gösterebilmeleri için belediye olarak yardımlarımızı hiçbir zaman esirgemedik. Birinci olan okulumuzu tebrik ediyorum bir sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum dedi.

30.01.2019