Harranlılar 15 Temmuz Şehitlerini Andı

Tüm Yurtta olduğu gibi Harran ilçesinde de 15 Temmuz şehitlerini anma programı düzenlendi. Belediye meydanında düzenlenen program bayrak yürüyüşü ile başladı.

Belediye meydanında toplanan yüzlerce vatandaş ellerinde bayraklarla emniyet müdürlüğüne yürüdüler. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program Kuran-ı kerim tilaveti ile devam etti. Mevlid-i şerif, İlâhi dinletisi ve konuşmaların ardından program çeşitli etkinliklerle devam etti. Programa Harranbelediye başkanı Mehmet Özyavuz, Harran kaymakamı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Harran ilçe başkanı Mahmut Özyavuz, Harran ilçe Emniyet müdürü Adem Tahmazoğlu, Meclis üyeleri ilçe jandarma komutan vekili Jandarma Kd. Başçavuş Çetiner Günay, STK temsilcileri, Partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı. Harran’da vatandaşlar şehitlere rahmet okurken, darbecilere ve FETÖ’ye de lanet yağdırdı.

15.07.2018