Özyavuz AK Parti'nin 17. Yılı İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Akparti'nin 17'nci Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Akparti'nin kuruluşunun 17'nci yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Özyavuz 17 yıldır halkın oyları ile tek başına iktidar olan AK Parti'nin birer neferleri oldukları için gurur duyduklarını ifade ederek, partisinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihimizde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur" diyen Özyavuz, AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Özyavuz "AK Parti'nin kuruluşu, Türkiye için yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Gerek ülkemiz, gerekse ilimizde AK Parti ile birlikte yapılan sessiz devrimler herkesçe bilinmektedir. Her dönem ayağımıza prangalar vurmaya çalışan şer güçlere karşı halkımız gereken cevabı vermiş ve Türkiye'nin gelişmesini istemeyen bir takım terör örgütlerine rağmen, ekonomi, sağlık, eğitim, kalkınma, diyanet, adalet; Kürt meselesi, gibi birçok alanda, iç ve dış ticarette, hukuk, siyaset ve sosyal alanda Türkiye, sayılı gelişmiş ülkeler arasına girmeyi başarmıştır. Günlerce İMF'nin kapısında borç beklemekten çıkarak, Türkiye İMF'ye borç para veren bir ülke haline gelmiştir. 17 yıl öncesine kadar hastane, eczane kuyruklarında beklerken, bugün AK Parti iktidarı ile birlikte 5 yıldızlı oteller konforundaki hastaneler ile tanıştık. Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür. AK kadroların bir neferi olarak 17 yıllık süreç içerisinde partimizin kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, milletvekillerimiz, il başkanlarımızı, ilçe başkanlarımızı, belde başkanlarımızı, meclis üyelerimize kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve görev almış herkese teşekkür ediyorum. Partimizin tüm birimlerinde görev alan dava arkadaşlarımızı ziyaret ediyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dimdik yürümeye devam edeceğiz. Partimizin 17. kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini esirgemeyen tüm Şanlıurfalı ve Harranlı  vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu. Açıklamalarına devam eden Başkan Özyavuz Bilindiği gibi "Evet, Hayır" referandumunda yüzde 98'lik oy oranı ile Türkiye rekorunu kırdıklarını ve Harran halkının tek vatan, tek millet, tek devlet ve Türkiye’nin bekası için evet dediğini belirtti.

14.08.2018